Online foredrag: Kan en sund tarmflora forebygge kræftsygdom?

Dato/tid:
28. september 2022 19:00 - 21:00

Hvad, hvorfor og hvordan  

En dårlig tarmflora kan svække immunforsvaret, og et svækket immunforsvar kan betyde, at vi er mindre rustet til at forebygge kræftsygdom. Denne aften skal vi kaste lys over, hvordan vi får en bedre tarmflora, dvs. hvad vi skal spise og gøre, og hvilke kosttilskud der kan være gavnlige, så vi kan få vores madglæde, livsglæde og livsenergi tilbage. Desuden skal vi høre om, hvordan også sådan noget som træthed og tristhed kan skyldes en dårlig tarmflora, eller microbiota, som det kaldes nu.

Læge Charlotte Bech har specialiseret sig i, hvad vi selv kan gøre for at forebygge kræft, alt sammen med underbygning af data. En af de vigtigste faktorer i at forebygge kræftsygdom er at styrke immunforsvaret, og det kan vi styrke ved at få en bedre fordøjelse med normal tarmflora. 

Hvornår: onsdag d. 28. september 2022 kl. 19:00 – 21:00 (inkl. tid til spørgsmål/svar)

Pris: Gratis

Tilmelding: Senest onsdag d. 14. september gennem linket øverst på siden.

Link til foredraget sendes nogle dage før mødet.  

Om dagens oplægsholder
For læge Charlotte Bech er det lige så naturligt at behandle med den gængse lægefaglige behandling som at supplere med naturlige metoder, som kost, motion og livsstil. Denne aften vil Charlotte fokusere på tarmfloraen, og hvad du kan gøre for at give den forebyggende kræft effekt. Charlotte vil denne aften krydre sine budskaber med underbyggende data. Hun har erfaring fra såvel Danmark som i USA og har skrevet en større afhandling om det. 

Emnet vil blive præsenteret for såvel uerfarne som erfarne inden for området

Vi glæder os til at se dig / jer. Mange hilsner.

Bestyrelsen for Patientforeningen Modermærkekræft

 

Foregår online

Kontaktperson