De syv perler - bonus aften: Hudpleje for alle køn

Dato/tid:
30. april 2024 19:30 - 21:00

Invitation til online møder omkring et sundere liv ved hjælp af De Syv Perler - Hvad kan du selv gøre for at forebygge kræft?

Vi har været igennem alle de syv perler enkeltvis til at forebygge kræftsygdom(me): Motion, Søvn, Tarmflora, Sund kost, Undgå forurening, Mindre stress og mere positivt mindset, Latter og smil.

Efter perlerækken får du en ekstra bonus aften slut i april. Her får du følgende:

  1. En kort gennemgang af de vigtigste pointer fra hver af de syv perler
  2. En hurtig genvej til sund og naturlig hudpleje for alle køn.

En god hudpleje er vigtig for at få en sundere hud, og det er en fordel for alle, enten du har eller har haft en sygdom i huden eller har en sund og rask hud. Det bliver hudpleje med naturlige ingredienser, som du alt sammen har derhjemme i køkkenet.

Autoriseret læge, Charlotte Bech, har på de syv virtuelle møder præsenteret det enkelte emne ud fra, hvad der er dokumenteret fakta og, hvad der er fup, dvs. udokumenteret information.

Charlotte har med sin store, opdaterede, faglige viden på en let og pædagogisk måde givet dig en indsigt i, hvad du selv kan gøre inden for de syv emner for at forebygge kræft ud fra to områder: I. At styrke immunforsvaret og II. At øge mængden af antioxidanter (dæmpe dannelsen af frie iltradikaler).

Du har fået en teoretisk viden om de syv perler til at komme i balance, både fysisk og mentalt krydret med teori, og hvor relevant tillige praktiske øvelser. Som et ekstra bonus emne er Hudpleje for alle køn.

Hvem kan deltage: Primært personer med modermærkekræft samt hudkræft og deres pårørende. Andre er dog også velkomne.

Tilmelding: Via tilmeldingslinket ovenfor. 

Tilmeldingsfrist: 25. april 2024

Se fuld invitation og program

Foregår online

Kontaktperson


Merete Schmiegelow

23 36 80 49

formand@modermaerkekraeft.dk