De syv perler: mental, positiv tilgang til livets udfordringer

Dato/tid:
17. april 2024 19:30 - 21:00

Invitation til online møder omkring et sundere liv ved hjælp af De Syv Perler - Hvad kan du selv gøre for at forebygge kræft?

De Syv Perler, som du selv kan gøre noget ved i generel forebyggelse af alle typer kræft omfatter: 1. Motion; 2. Søvn; 3. Tarmbakterier; 4. Kost; 5. Forurening og kemikalier; 6. Stress; 7. Mental, positiv tilgang til livets udfordringer.

Autoriseret læge, Charlotte Bech, vil på syv, virtuelle møder præsentere det enkelte emne ud fra, hvad der er dokumenteret fakta og, hvad der er fup, dvs. udokumenteret information.

Charlotte vil med sin store, opdaterede, faglige viden på en let og pædagogisk måde give dig en indsigt i, hvad du selv kan gøre inden for de syv emner for at forebygge kræft ud fra to områder: I. At styrke immunforsvaret og II. At øge mængden af antioxidanter (dæmpe dannelsen af frie iltradikaler).

Du vil få: En teoretisk viden om de syv perler til at komme i balance, både fysisk og mentalt krydret med teori, og hvor relevant tillige praktiske øvelser.

Hvem kan deltage: Primært personer med modermærkekræft samt hudkræft og deres pårørende. Andre er dog også velkomne.

Se fuld invitation og program

Tilmelding:

Tilmelding via tilmeldingslinket ovenfor.

De syv perler er en række af fordrag

"De syv perler: mental, positiv tilgang til livets udfordringer" er det syvende og sidste foredrag i denne foredragsrække.

Foregår online

Kontaktperson


Merete Schmiegelow

23 36 80 49

formand@modermaerkekraeft.dk