Netværksmøde for patienter med modermærkekræft og pårørende

Dato/tid:
30. august 2022 19:00 - 21:00

Har du lyst at møde andre i samme situation?

Har du modermærkekræft, eller er du pårørende og har sygdommen tæt inde på livet? Det kan være hårdt at stå midt i sygdommen og skulle forholde sig til alt der følger med, når kræften rammer én selv eller en du har kær.

Hos Patientforeningen Modermærkekræft tilbyder vi netværksmøder i Kræftrådgivningen, i Herning. Disse møder afholdes for både for syge og pårørende. Møderne afholdes typisk fra kl. 19 - 21 på den sidste tirsdag hver måned.

Kræftrådgivningens hus er et hyggeligt hus hvor alle er velkomne og ingen står alene. Der kan være mange spørgsmål og tanker der kunne være rare at dele med andre der står i samme situation.

Vores møder har ingen specifik dagsorden og der er intet vi skal nå. Vi samles i lænestolene, i trygge rammer, til lidt kaffe/te og snacks på 1. sal. Her er plads til grin, alvor, tårer og smil. Vi er her for at lytte til hinanden og give gode råd til de tanker der kan fylde i dagligdagen. Vi taler om lige netop dét du har i tankerne og intet emne er for stort - eller for småt.

Jeg glæder mig meget til at byde dig velkommen til vores første møde og jeg håber meget på at se dig til en hyggelig aften sammen.

Har du spørgsmål angående mødet, så kontakt mig gerne på tlf. 21 95 76 04,

De bedste hilsner,
Nicole Natascha Szech

Adresse:
Kræftrådgivningen i Herning
Nørgaards Alle 10
7400Herning

Kræftrådgivningen i Herning

Nørgaards Alle10
7400 Herning


Åbningstider

Mandag-torsdag kl. 10.00-16.00

Fredag kl. 10.00-13.00

Der er mulighed for at bestille tid til rådgivning uden for den almindelige åbningstid

Tlf. 70 20 26 63

Du er velkommen til at kigge forbi til en snak i vores åbne rådgivning, eller du kan ringe og høre nærmere og bestille en tid.

 


Se flere begivenheder fra denne rådgivning

Kontaktperson


Nicole Natascha Szech

21957604

nszech124@gmail.com