Netværksmøde for patienter med modermærkekræft og pårørende

Dato/tid:
8. februar 2023 19:30 - 20:30

Skal vi mødes på nettet? Patientforeningen Modermærkekræft inviterer til online netværksmøde. 

Denne aften vil vi sætte fokus på kræftramte og pårørende.

Har du modermærkekræft, eller er du pårørende og har sygdommen tæt inde på livet? Det kan være hårdt at stå midt i sygdommen og skulle forholde sig til alt der følger med, når kræften rammer én selv eller en du har kær.

Hos Patientforeningen Modermærkekræft vil vi gerne imødekomme jeres ønske om afholde online netværksmøder. Vi vil sidde i et lukket forum med mulighed for at tale om de emner, vi har brug for. Vi sidder klar fra patientforeningen til at tale om det, der fylder hos dig lige nu.

Vi er her for at lytte til hinanden og give gode råd til de tanker, der kan fylde i dagligdagen. Vi taler om lige netop dét, du har i tankerne og intet emne er for stort - eller for småt.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Tanja (28977200) eller Jesper (40834198).

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

De bedste hilsner
Jesper og Tanja

Praktisk: For at deltage i en online samtalegruppe skal du have adgang til en computer med kamera, højtaler og mikrofon (eller mulighed for at tilslutte et headset). Mødet foregår via Teams. Du får tilsendt en mail fra os med en invitation til gruppen, en introduktion til retningslinjer og teknik samt et link, du skal klikke på for at deltage. 

Foregår online

Kontaktperson


Jesper Pedersen

40 83 41 98

jesper@modermaerkekraeft.dk